Hoe het te doen

Hoe het te doen

 

Instructies voor het gebruik van de producten
 
Algemeen: We hebben 
4 categorieën – zacht 2,5%, normaal 4%, sterke 10% sterke en 20% extra sterkte.
U kunt hetzelfde effect bereiken met alle 
Cibdol- producten. Het is een kwestie van hoeveel druppels of pillen je inneemt. Zo neem je bijvoorbeeld 4 druppels van de zachte om hetzelfde effect te bereiken als bij 1 druppel sterke.

Omdat niet iedereen van de smaak houdt, kan het nuttig zijn om een sterker product te kiezen en het aantal druppels te verminderen tot wat nodig is.


De olie en pillen werken niet als hoofdpijnpil, maar moeten in het lichaam worden opgebouwd, zodat het effect constant is.

Het effect komt meestal na 3-10 dagen. Als u geen effect merkt of het effect te klein is, moet u de dosis zelf verhogen tot het juiste effect is bereikt. Het juiste effect wordt bereikt wanneer u 's nachts goed slaapt en zich overdag goed voelt.
 

Hoe kunt u het best met de producten beginnen? Wij raden u aan om te beginnen met 3-4 normale druppels, tweemaal daags. Na 3-10 dagen is het erg belangrijk om goed te controleren hoe u zich voelt en de hoeveelheid druppels en capsules aan te passen die bij u passen. Het is een product dat heel individueel werkt.

De olie kan met een lepel onder de tong worden gegoten, hij kan op een suikerklontje worden gedruppeld of worden doorgeslikt met water, sap of iets dergelijks. De capsules moeten worden doorgeslikt met water of iets dergelijks.

Olie of capsules? Of u nu olie of capsules kiest: het effect is hetzelfde. Niet iedereen houdt van de smaak van de olie. Aan de andere kant moeten de capsules iets langer in het lichaam zijn voordat het effect optreedt.


Bijwerkingen: De eerste dagen kunt u wat buikpijn krijgen. Daarnaast zijn er geen bijwerkingen.  
 
Hoe bewaren? De producten moeten op een droge en koele plaats bewaard worden zoals bijvoorbeeld in de koelkast.
 

Prof-cbd.dk – mail@prof-cbd.dk tlf. +4525701001

 

prof-cbd.se / prof-cbd.dk / prof-cbd.com / prof-cbd.nl / cheap-oils.dk / cheap-oils.com