-

Abonnementsvoorwaarden

algemeen

 

U kunt CBD in verschillende abonnementsvarianten bestellen. Om een ​​abonnementsbestelling te plaatsen, moet u 18 jaar oud zijn.

Alle prijzen van de goederen zijn inclusief btw en inclusief levering. Onder voorbehoud van mislukte levering, belastingwijzigingen, uitverkochte artikelen, overmacht en drukfouten. Het is mogelijk om eerdere en huidige abonnementen te bekijken door in te loggen op de website onder "Uw account" en vervolgens "Mijn bestellingen" en vervolgens op "Mijn abonnementen" te klikken.

Mocht een product waarop u zich inschrijft op basis van ons assortiment, dan wordt uw abonnement automatisch beëindigd.

Levertijden en andere handelsovereenkomsten zijn zoals gebruikelijk. Zie mogelijk Algemene voorwaarden.

orderbevestiging
Wanneer u een abonnement bestelt, ontvangt u een orderbevestiging via e-mail. Deze die u moet controleren, is in overeenstemming met uw bestelling. Als u fouten of defecten in uw bestelling aantreft, neem dan contact met ons op via mail@prof-cbd.dk of op 25701001.

 

Factuur

We sturen automatisch facturen wanneer we een bestelling plaatsen.


Annulering recht op abonnement

Als u een gekocht abonnement wilt annuleren, moet u dit doen vóór levering door u aan te melden bij uw account en uw abonnement te annuleren.
annulering
Als u een levering wilt annuleren of verplaatsen, moet dit vóór de middag gebeuren. 17.00 uur de dag voor levering. U annuleert door in te loggen op uw account en de volgende levering over te slaan.

Bindende periode en beëindiging
Ons abonnement kent geen abonnementsperiode en u kunt het op elk gewenst moment annuleren door in te loggen op uw account en uw abonnement te annuleren.

Je hebt altijd toegang tot je abonnementen via de pagina "Mijn account". Hier kunt u de levering beëindigen, de levering uitstellen, het interval wijzigen, opschorten en annuleren.

Zo winkel je bij ons
Om een ​​abonnement te kopen, moet u 5 stappen doorlopen.
1. Zoek de gewenste items op en klik op 'Abonneren'
2. Voer uw persoonlijke gegevens in
3. Keur onze abonnementsvoorwaarden goed
4. Controleer of alle informatie correct is op de collectiepagina en keur de aankoop goed
5. Voltooi de betaling

 

Betaling

Wanneer u via abonnement bestelt, betaalt u online met een pinpas.

Wanneer u bij ons met een creditcard betaalt, bent u altijd verzekerd tegen misbruik. U hebt geen aftrekbaar in het geval dat uw kaart wordt misbruikt in onze internetwinkel omdat we SSL (Secure Socket Layer) gebruiken. We hebben niet de mogelijkheid om de verzonden gegevens betreffende betalingen te zien.

Het bedrag van de goederen wordt niet afgetrokken totdat de goederen naar u zijn verzonden. Een groter bedrag kan nooit worden afgetrokken dan het bedrag voor uw abonnement.

 

Wijzig uw betalingsinformatie

Als u uw betalingsinformatie wilt wijzigen, moet u uw huidige abonnement stopzetten en een nieuw abonnement overnemen met uw nieuwe betalingsinformatie.

 

Uw abonnement wijzigen

Je hebt altijd toegang tot de website, log in en ga naar "Mijn abonnementen" waar je je informatie kunt vinden en je abonnementen kunt wijzigen, zoals:

Bekijken wanneer uw bestelling is verzonden (volgende 10 datums)
Datums overslaan
Opschorten van uw abonnement (max 8 keer)
Stop je abonnement


Wijzigingen in de voorwaarden van ons abonnement?

Als we prijzen verlagen of kortingen aanbieden op het meegeleverde productabonnement, kunnen we dit doen zonder voorafgaande kennisgeving, omdat het goedkoper voor u is. Wijzigingen in deze overeenkomst in uw voordeel, inclusief prijs- en toeslagenverhogingen, worden met een minimale kennisgeving gemeld 30 dagen die is afgemeld bij het geregistreerde e-mailadres.

 

Uw persoonlijke gegevens

Om een ​​abonnement te ontvangen, moet u zich registreren met de volgende persoonlijke informatie.

naam

adres

telefoon

e-mailadres

debetkaarten

We gebruiken een programma van derden om abonnementen in het systeem te beheren. Dit programma slaat de volgende informatie op:

naam

adres

telefoon

e-mailadres

debetkaart (alleen opgeslagen in ePay, onze betalingsgateway)

Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt om de goederen aan u te leveren en om uw abonnement af te handelen.

We registreren geen gevoelige informatie.


levering tarieven

De prijzen van de goederen zijn inclusief btw. Prijs voor levering is inbegrepen.

levering
De goederen worden verzonden in overeenstemming met naar de informatie over elk product.

 

Misvedligehold

 

Als u uw abonnementsovereenkomst of abonnementsvoorwaarden schendt, hebben we het recht om uw abonnement zonder voorafgaande kennisgeving te annuleren

 

prof-cbd.se / prof-cbd.dk / prof-cbd.com / prof-cbd.nl / cheap-oils.dk / cheap-oils.com